Engineering

Voor tijdelijke hulpconstructies zoals klasse 1 t/m klasse 6 gevelsteigers, (vloer)ondersteuningen met systeemsteiger of traditioneel met stempels en voor stalen hulpconstructies kunnen wij alle benodigde tekenwerk en berekeningen verzorgen/aanleveren.

Specifiek voor gevelsteigers wordt engineering op maat geleverd die de Europese regelgeving alsook de Richtlijn steigers volgt. Hierbij worden constructieve zaken als sterkte en stabiliteit van de gevelsteigers beschouwd, maar ook onderwerpen zoals werkbaarheid en veiligheid krijgen extra aandacht.

Voor (vloer)ondersteuningen kunnen totaaloplossingen met randbeveiliging en randkisten worden geadviseerd, maar ook vanuit de basis kunnen stempelplannen worden geoptimaliseerd naar gelang de afmetingen en randvoorwaarden van de ruwbouw.

Stalen hulpconstructies in de vorm van tijdelijke ondersteuningen van gevelsteigers, doorlooptunnels, consoles of portaalconstructies, maar ook alle andere denkbare stalen hulpconstructies kunnen worden verzorgd middels tekenwerk en berekeningen.

Bent u geinteresseerd of wilt u een afspraak maken?