Cassettedak

Voor toepassingen om in slecht weer condities door te kunnen werken heeft het cassettedaksysteem ruimschoots de sporen verdiend. Of het nu gaat om restauratie of nieuwbouw, het daksysteem bied een oplossing om zonder weersinvloeden een continue proces op te bouwen. Het is vanzelfsprekend dat hieruit financiële voordelen voortvloeien.

Het systeem is ontwikkeld om snel en efficiënt in te zetten. De onderdelen zijn zo ontwikkeld zodat veelvuldig en snel een constructie opgebouwd en gedemonteerd kan worden. Tevens zijn er materialen toegepast om langdurige toepassing mogelijk te maken.

Voor de montage kan men (de draagconstructie en de panelen van) het daksysteem opbouwen op het maaiveld, waarbij middels een kraanconstructie het geheel op de steigerconstructie kan worden geplaatst. Eenvoudige afwerking op de steiger vergt zodoende minder tijd. De constructie kan op vrijwel elk (systeem)steiger worden gemonteerd, waarmee een vrijheid ontstaat in de maatvoering en de toepassing. De draagconstructie waarop het daksysteem wordt geplaatst dient over voldoende sterkte en stabiliteit te beschikken om de belastingen af te dragen vanuit het dak.

De constructie kent verschillende moduulmaten en overspanningsmogelijkheden. Het is mogelijk om op eenvoudige wijze de constructie voor het tijdelijke situaties te openen t.b.v. het in- en uithijsen van voorwerpen en bouwdelen.

De mogelijkheden per situatie nemen wij graag met u door.

Bent u geinteresseerd of wilt u een afspraak maken?